Használati feltételek

Kérjük, hogy a jelen honlap igénybevétele előtt, szíveskedjen a következő felhasználási feltételekre vonatkozó megállapodást gondosan elolvasni. 

A jelen honlap és annak tartalmai úgy lettek tervezve, hogy az irányadó jogszabályoknak és előírásoknak megfeleljenek.

 

FELTÉTELEK ELFOGADÁSA

E honlap használatával a felhasználó elismeri, hogy korlátozások nélkül elfogadja az alábbi használati feltételeket. E feltételek - a jelen közlemény módosításával -  bármikor változhatnak, mely módosítások a felhasználóra nézve kötelezőek. A honlap üzemeltetője ezen módosításokról köteles értesíteni a felhasználókat.

A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy a portálon közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

A felhasználó vállalja, hogy semmilyen jogi lépést nem tesz az üzemeltetővel szemben a honlapra feltöltött anyagokkal kapcsolatban.

 

REGISZTRÁCIÓ ÉS ADATVÉDELEM

A honlap teljes körű használatához csak azok férhetnek hozzá, akik előzetesen regisztráltak azon. Ehhez ki kell tölteniük az Adatalap nevű formanyomtatványt, és azt aláírva eljuttatni a Magyar Nemzeti Tanács Hivatalába.

Az adatlapok feldolgozása után, e-mailben értesítjük a felhasználót a felhasználónevéről és jelszaváról, melyet utólag bármikor megváltoztathat.

A felhasználónévvel és jelszóval rendelkező felhasználó a honlap teljes tartalmát megtekintheti és használhatja.

 

A TARTALOM HASZNÁLATÁRA VONATKOZÓ FELTÉTELEK ÉS KIKÖTÉSEK - FELTÖLTÉSEK

A felhasználók vállalják, hogy csak valós tartalommal rendelkező, a megtévesztést elkerülő, az egymást segítő attitűd értelmében töltenek fel anyagot.

Publikációk feltöltése esetén az adott publikáció elérhetőségi linkjét, honlapjának címét kell bemásolni.

A Galériába feltöltött képek és a hozzájuk kapcsolódó szöveges leírások egy-egy eseményt hivatottak dokumentálni, vagy akár az adott Intézményt, programot stb. promotálni anélkül, hogy abból bárkinek anyagi haszna lehetne. A képek feltöltése kizárólag az érintett Intézmény jóváhagyásával történik, összhangban az erre vonatkozó jogszabályokkal.

A felöltésre került anyagok - az oldalra kerülés alkalmával - egy szűrésen esnek át, ahol a cenzúra értelmében az oda nem illő tartalmak el lesznek távolítva.

Az üzemeltető nem vállal felelősséget a honlapon megtalálható tartalomért és információért, köztük annak valódiságáért és pontosságáért. 

 

A HONLAPON TÖRTÉNŐ KOMMUNIKÁCIÓRA VONATKOZÓ FELTÉTELEK

A Fórumüzenetek lehetőséget adnak arra, hogy a feltöltött képeket, szöveges üzeneteket, más tartalmakat a felhasználók megosszák egymás között.

A Hozzászólások alatt a Fórumüzenetekhez fűzött gondolatok, vélemények, tapasztalatok cseréjét értjük.

Minden kommunikáció esetében, a felhasználóktól elvárt az ízléses, politikai tartalomtól mentes, a szakmaiságot előtérbe helyező eszmecsere. Amennyiben valaki mégsem tudja ehhez tartani magát, úgy azokat a tartalmakat az üzemeltetőnek jogában áll az oladalról eltávolítani, s az adott felhasználót akár az oldal felhasználásából kizárni.

 

MÁS HONLAPOKRA MUTATÓ HIVATKOZÁSOK

A hasznosnak vélt oldalak elérését megkönnyítendő, a jelen honlap tartalmaz hivatkozásokat más internetes weboldalakra, melyek tartalmáért az üzemeltető nem vállal felelősséget.

A honlapunkon található linkeken keresztül elérhető, harmadik személyek által üzemeltetett oldalakon közölt tartalmaktól egyértelműen elhatárolódunk. Különösen nem vállalunk felelősséget az ezeken az oldalakon előforduló esetleges törvénysértésekért vagy a harmadik személy jogainak megsértéséért.

 

HARMADIK FÉL TARTALMA

A jelen weboldal nem tartalmaz harmadik feleket illető tartalmakat.

 

Az üzemeltető fenntartja azon jogát, miszerint a fenti szabályok bármelyikének megszegése okot adhat a szabályokat megsértő felhasználó törlésére.

Fontosnak tartjuk az Ön véleményét! Amennyiben a Használati feltételekkel kapcsolatban bármilyen kérdése, észrevétele van, kérjük, keressen fel minket!