18. Ügyesség- és készségfejlesztő Játéktábor

MNT Admin képe

Időpont: 2018.07.07-14. (szombattól-szombatig)

Jelentkezési korhatár: 1-8. osztályosok.

Ez a tábor érted van! Ha még nem fejezted be az általános iskolát, de már elvégezted a 1. osztályt (vagy idén fogod befejezni) és elég erőt érzel ahhoz, hogy egy hétig ne légy otthon, akkor itt jó helyen leszel. Ha szeretnél olyan közösségben lenni, ahol odafigyelnek rád, ahol számítanak a képességeidre, akkor ez neked való hely. Egy hétig tartó szüntelen játék vár a Játéktáborban. El tudod képzelni, hogy milyen lehet úgy táborozni, hogy a szervezők arra figyelnek legjobban, hogy te jól érezd magadat? Azon törik a fejüket, hogy mit találjanak ki, ami neked biztosan jó. Ennyi ökörség egy helyen nem volt még sehol máshol.
Ne aggódj, itt nincs iskolai fegyelem, nem az agyonra unt felnőttek együgyű játékait kell kibírni. A Játéktáborban különleges játékok várnak, amikkel máshol biztosan nem találkozol. És minden évben más. Kérdezd csak meg azokat, akik már korábban többször is jártak itt.

A szülőknek: Ez a tábor tudatosan és célzatosan összeállított játékokból áll, amelyek észrevétlenül, a játék leple alatt viselkedési normákat mutatnak, leleményességre, kreativitásra, együttműködésre, toleranciára tanítanak, és készségeket fejlesztenek. Mindezt úgy becsomagolva, hogy élményt jelentsen a gyerekeknek. Valójában ettől egyedülálló a Játéktábor. Az élménypedagógia rendkívül hatásos módszereit alkalmazzuk arra, hogy tanítsunk: közösségben élni, készségeinket kibontakoztatni, vállalni önmagunkat, elfogadni másokat, és egyéb furfangokat.

Az Ügyesség- és készségfejlesztő Játéktábor korántsem csak játék!

Jelentkezés: http://taborok.net/ugyesseg-es-keszsegfejleszto-jatektabor/

Programajánlók
Dátum: 
szombat, 2018, július 7 - 09:15